Shqiptarët nuk arritën të më linin shtatzënë, këtë e bëri “zezaku i madh”, Linda Halimi befason me fjalët.

Linda Halimi është një prej këngëtareve më të njohura shqiptare. Prej disa kohësh ajo jeton larg Shqipërisë.

FITO PARA ONLINE KETU: PropellerAds

Së fundmi Linda është bërë nënë. Kujtojmë këtu se prej disa vitesh Linda është e martuar me reperin amerikan Dawon Edwards, i cili njihet me pseudonimin Big D.

Pas lindjes së vajzës Linda ka thënë:

Shqiptarët nuk arritën të më linin shtatzënë, këtë e bëri “zezaku i madh”. Ndjenja është fantastike.”
Vajzën ata kanë vendosur ta quajnë Kaimana.

PropellerAds

Kurse partneri i Lindës, reperi Dawon Edwards pas lindjes së vajzës së tij ka thënë:

Jemi shumë të lumtur dhe të bekuar të njoftojmë se jemi bërë prindër.”
E si përfundim mund të themi se Linda i ka habitur të gjithë me fjalët e saja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *